恒例のお花見を開催♪ Held annual cherry blossom viewing (2025.3.30)

今年も、エレメンツとホットハート・ホットハートはけんによる合同イベント花より酒…ではなく、「お花見」を1年ぶりに開催しました。
今回は天気も良く、桜もほぼ満開でとにかく食べて飲むのに精が出る日和。
料理は、お決まりの焼きそば・焼き鳥・焼肉・カレー・もつ煮・デザートはもちろん、今回はエビ串焼き、フィリピン料理であるルンピャンシャンハイ(春巻き)やプリン・タイ料理などなど、とにかく豊富な種類の料理が盛りだくさん♪飲み物もビールやサワー、日本酒から手作りハイボールまで至れり尽くせりの内容でしたよ☆
また参加者は、事務所や外回りの担当社員、現場で働くスタッフの皆さん、その家族やお友達がこぞって参加してくれて、総勢おおよそ60名が参加してくれました!
次回のバーベキュー企画は、「秋のバーベキュー」ですが、エレメンツでは実は内々に進んでいる話もあり、もしかするとその前にもう一弾イベント開催かも…!
こうご期待あれ!
Once again this year, Elements and Hot Heart Hot Heart Ken held a joint event, Hanayori Sake...not sake, but “Hanami” (cherry blossom viewing), for the first time in a year.
This time the weather was fine and the cherry blossoms were almost in full bloom, making it a great day to eat and drink anyway.
We had the usual dishes such as yakisoba, yakitori, yakiniku, curry, stewed vegetables, desserts, and of course, grilled shrimp skewers, Filipino lumpian shanghai (spring rolls), pudding, Thai food, etc. We had a wide variety of food and drink. The drinks were also very plentiful, ranging from beer, sours, Japanese sake, and handmade highballs.
The participants included office and field staff, on-site staff, and their families and friends, making for a total of about 60 people!
The next barbecue will be an “Autumn Barbecue,” but there are actually talks going on privately at Elements, so maybe another event will be held before that...!
Stay tuned!












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